Torsdag 17/6

Ursäkta dålig uppdatering. Vi har haft mycket för oss men ska försöka ta igen nu =)

I torsdags åkte vi till Sanviken och träffade Eddie och Vida första gången (för Ivana då alltså).
Det gick verkligen jättebra. Jag trodde, eftersom hon har verkat lite rädd/reserverad mot andra hundar och vissa människor att hon skulle vara jätterädd för Eddie och Vida men Sofie var så duktig så det var inga som helst problem!


Vi gjorde som så att jag och Ivana gick in i hundgården så gick Sofie in och hämtade Eddie och Vida och tog med dem ut till hudngården med koppel på. Eddie var jätteivrig och ville verkligen fram och heja men Sofie höll kvar dem så Ivana fick ta första steget och det gjorde hon efter ett par minuter :)


Tillslut efter någon timme släppte Sofie lös Eddie så de fick leka med varandra och Ivana fick verkligen en lekkompis, de leker så jättefint ihop! Kul!
Vida vågade vi inte riktigt släppa helt lös på torsdagen eftersom hon leker jättefint men på ett lite "hårdhänt" sätt, hon leker genom att nypas och vi ville ju inte att Ivana skulle bli skrämd liksom. Så hon fick mest sitta och titta på!


Här kommer några bilder.


Efter några timmar kunde alla tre ligga brevid varandra med ett varsitt märgben att tugga på :) Sött!

17/6 2010 Ivana
Tillslut somnade Ivana..

17/6 2010
Och de andra.

17/6 2010
Sen förflyttade hon sig in i tunneln, från solen.
Det var för övrigt en jättefin, solig dag. Vi var där från 09.30-16.00 så man fick lite solbränna på köpet också ;) Bra för kritvita mig :P
Ligger precis i skuggan.. :P
Uhhh.... Vad du luktade gott då (?)

Buuuus

Sen blev hon riktigt kaxig :D

Vidatjejen


Och Eddiepojken. Ursäkta dålig bild.....
På vägen hem stannade vi till på Jennys hund och katt och köpte nytt foder till Ivana eftersom det gick så trögt med Royal Canin junior, så det blev Primas färskfoder! Det äter hon jätteglatt och till och med skäller på mig om jag är för långsam :D Skoj!  Den här bilden tog jag idag..
Nam, nam säger Ivana..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0