Mode-dilemma!

Har lite svårt att bestämma mig om jag tycker röd-rosa jeans/byxor är snygga! Vad tycker ni? Skulle jag passa i det. Är så sugen på en lite mer häftig/modig stil :) Den jag har nu är sååå trååkig...

Jamie Pink Jeans SEK 499, Dr Denim - NELLY.COM

Känner mig som världens sämsta hundägare..

Hemkommen nyss från vetrinären. Higgins har fått sin 12v vaccination idag. Själva vaccinationen gick bra, han var såklart lite rädd för sprutan men annars ingen fara tycker jag!..

Men - jag bad också att de skulle titta på ena hans öga för jag har tyckt att det sett lite rött ut så jag tänkte "lika bra när vi ändå är här" det såg hur som helst helt normalt ut. Men när vetrinären skulle kolla (tog tag i kinderna och öppna ögat) då blev han GALEN! Lät, spralla, revs och bet henne till och med. Jag förstår såklart att så får det absolut inte vara, man måste ju kunna kolla honom.. Och det sa hon också "detta måste ni lära honom!!!"

Annars är han jättesnäll, förutom hans bitattacker när han är leksugen såklart-jävligt jobbigt!..

Kanske ska tillägga också att en eurasier är en sån som bestämmer vem han gillar och gillar inte alltid alla och är inte så förtjust i främmande människor. Kan det som hände hos vetrinären idag ha haft något med det att göra?

Hur ska jag lära honom att man måste få kolla honom i ögonen? I munnen tycker jag inte att det är något större problem, det är ögonen han inte gillar... Och han är inte så förtjust i kloklippningen heller. Det är själva fasthållningen han absolut inte tycker om..

Vad fan ska jag göra? Vill ha en "normal" hund som är snäll och inte bits!


Ett seriöst inlägg

Jag var aldrig speciellt populär i skolan, jag var en av de lite utstötta. Jag hade ju de jag umgicks med och kallade för kompisar, men även av dem var jag lite, vad ska man säga.. halvmobbad av?
Har aldrig förstått riktigt varför? Var det för att mina föräldrar inte är hippa och häftiga? Var det för att ni tyckte att jag klädde mig konstigt(?)

Ända sedan jag började i ettan så har jag varit väldigt utstött, sen har det blivit bättre, och sen sämre igen..

Jag var verkligen genommobbad i lågstadiet kan jag berätta. Hade aldrig någon att vara med efter skolan eller på helgerna och om man ringde och frågade "ska vi leka" då fick man till svar att de skulle bort eller så och sen dagen efter fick man reda på att de inte alls åkt bort - hon hade varit med någon annan. Och ja, sånna där trevliga saker.
Det här resulterade i att jag blev lite av en datanörd. Satt hemma hela dagarna, gick hem direkt efter skolan och kollade på tv eller msn:ade osv.

Men sen kom räddningen, Molly.
Minns inte exakt när det var hon flyttade till mitt "område" men har för mig att det var i 7:an?

Vi blev jättebra kompisar, hade superkul tillsammans och sprang fram och tillbaka genom skogen som var emellan oss. Hoppade studsmatta, jag följde med till stallet, tjuvringde, och allt sånt där roligt.

Men sen tyckte jag tydligen inte att det var något roligt längre, så jag förstörde allt. Vi blev SUPEROVÄNNER... Kuratorn på skolan kallades in och allt blev bara värre och värre.. Till slut kunde man inte ens gå förbi varandra i korridoren längre utan att känna att hela magen vände sig. Ångrade mig så himla mycket..

Men nu, äntligen, 4 år senare är vi vänner igen.
Så skönt men så synd att spilla bort 4 år bara sådär. Hade inte vi blivit ovänner då hade kanske inte Molly flyttat, och hade inte Molly flyttat då hade kanske inte jag heller gjort det.. Och då kunde vi kanske ha haft det där Sex and the city livet som vi pratade om... Vem vet! :)

Anledningen till det här inlägget grund och botten är för att jag verkligen saknar det där SATC livet.
Satt på facebook igårkväll och satt och kollade på de andra tjejernas bilder (som bodde och bor i samma "område" som jag bodde i tills för ett halvår sedan.) de är 4-5st som har blivit ett litet gäng.
 De där som jag aldrig fick vara med som jag berättade om tidigare. På sätt och vis, även fast jag inte tycker om dom speciellt mycket, blir jag avundsjuk på dem. För dom har det där livet, pratar om killar, åker till Åre tillsammans, går på krogen en eller flera gånger i veckan, dricker vin och kollar på film osv osv. Ni fattar nog poängen.

Att nu inse, vid 20 års ålder, att det är försent att skaffa ett par sånna vänner är väldigt jobbigt.
Det var nog det som var poängen med hela det här inlägget...


Jag har vänner, men saknar det där att känna att hon/han finns alltid där. Eller att kunna springa över till bästisen och dricka vin! Eller så :)

Haha, dubbelmoral?

Haha snacka om.. vad ska man säga? Dubbelmoral? :P
Käka choklad och kolla på Du är vad du äter ;P


Jobbig natt med en massa spring, igen..

Idag känns magen lite bättre. Skönt. Får hoppas att det håller i sig så också..

Inatt har Higgins varit riktigt jobbig. Jag har inte fattat vad han velat! Börjar nästan tro att det kan ha varit växtvärk?
Han har gnällt, sprungit runt, vovvat, kissat osv.. Matte har knappt fått sovit ngt :(

Var uppe 00.00 och 02.00 med honom, sen ledsna jag för först vid 12 så gav jag honom lite vatten och några matkulor för det verkade som han var hungrig. Då la han sig någon timme, sen vaknade han och gnällde en massa och satte sig brevid mitt huvud och satt där och kollade, då gick jag upp och öppnade balkongdörren, han älskar att ligga där. Speciellt med huvudet inne och resten av kroppen ute på balkongen, så sött! Men där ville han inte vara - så jag ignorera.
 
Sen vid 2 så gav jag upp, tog med honom ut för jag tänkte att han kanske var skitnödig. Nej, det var han inte minsann. Han skulle sitta ute i snön och kolla på snöflingorna!! ÅÅH..
Varken kiss eller bajs alltså....
Och jag stod där kall och fylld med snö, och han lyssnar inte på mig när jag kallade..

Sen ledsna jag helt och hållet när vi kom in, så jag gick direkt till sängen och la mig och sov. Då la han sig också, men sen har han vaknat 3-4ggr till och typ "hej, jag vill ha uppmärksamhet tack".... Men dom gångerna har jag ignorerat..

Vore skönt om husse kunde gå ut med honom, eller torka upp kiss mitt i natten någon gång :P
Men, Higgins är ju min så ska väl inte ställa allt för stora krav......



Aj Aj

Aj, aj, vad ont jag har! Vad kan det bero på?
Har jätteont i magen, alltså inte magen utan snarare där njuren sitter typ :S  Det gör extra ont när jag sätter mig ner...

Fan! :(

Skäms!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, skäms på dig Josefin!

Anledningen är att jag har inte mått bra + att jag har haft jättemycket att göra så jag har inte hunnit helt enkelt.

I lördags firade vi min bror och hans flickvän, de fyllde 22 och 24 år! Grattis till dom :) Vi var där, fick god mat och tårta.
Vi var ganska många, 15 pers och higgins var med. Jätteduktig men lekig =P Innan vi åkte dit var vi hos mamma och pappa ett tag och lekte i snön, drack kaffe och åt bullar!!

Den här fick bror och maria av oss:




Söt tycker jag, dessutom är turkost deras favoritfärg så hoppas de tyckte om den :)


Igår (söndag) var vi hos pojkens familj. Träffade några släktingar till honom som också har hund. Gick väldans bra! De lekte och hade sig och sen i bilen hem och hemma sov han som en STOCK! Det förstår jag. En jobbig helg..

Natten till idag har jag inte alls mått bra. Var beredd att vakna på morgonen och säga att jag har fått magsjukan jag stannar hemma idag, men det slapp jag. Har sprungit upp och kräks och grejjsat 5-6ggr i natt men imorse kändes det alltså bättre. Higgins blev däremot jätteorolig av det när jag stängde in mig på toan och lät. Han trodde nog jag dog eller ngt, och inte var husse där.. Nej, för han låg och sov som en... stock, han också.

KÄRLEK

Åh, fick mailutskick från efashion idag, åh vad jag blev KÄR! De har fått in så jäkla söta klänningar tycker jag somjag bara MÅSTE beställa hem :) De kanske är lite mer "Åh nu ska vi på bröllop" eller "Åh, nu ska vi på piknik!" än "Åh, nu ska vi på krogen!"
Tips på kläder till krogen/puben, har riktigt svårt för att hitta "sånna" kläder! ;D







MEN först ska jag gå ner några kilo, eller vad tycker ni? Nu är det råträning som gäller så man blir snygg inför sommaren 2009!

PS. De vore schysst att vara lika brun som de är också...


Behöver verkligen hjälp nu, outfitproblem!

Håller på och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon på brorsan och hans flickväns kalas! Men ååh jag blir galen - jag har inga bra kläder. Jag är för fet för alla!? :(

Hittade det här, men känner mig som en äcklig kärring i för små kläder.
Hur kan jag pigga upp det, eller är det bra?? Förslag vad jag kan ha på mig?




Svårt att se på bilden kanske så besrkiver: Det är
Svart tajt topp under, vit kofta med korta ärmar och knytband
Tajta svarta byxor med "sydda pressveck" (vet ej vad det kallas?) mitt fraam och guldknappar

Sen ska jag såklart ha ringar och lite örhängen till imorgon..

Hyperventilerar

Sitter hemma hos mig och gör inte så mycket. Har just borstat higgins lite, men inte direkt "på riktigt" utan mer för att han ska vänja sig med känslan - han gillar det inte alls. Börjar typ hyperventilera!? Ack och ve...

Nu börjar 2 ½ män så ska väl se på det. Har i övrig bara TRÅKIGT. Får väl äta lite kakor så blir de väl bättre antar jag..
Är dessutom sjuk så de är ju inte så bra.
Med det är bara att stå ut!


I helgen har vi inte bestämt än hur eller vad vi ska göra. men en jäkla massa blir det i varje fall!
Speciellt bilåkande... Återkommer om det sen!




PS. Vet ni om man ska servera märgben fryst eller tinat? Har haft ett legandes i kylskåpet sen i söndags nu :/ Är det ok ändå?

Jag och plutten, visst är han stor?




Ibland så undrar jag

...Om det inte kommer att börja knaka i honom snart! Han bara växer, växer och växer!







Kakor!

Haaaaaallå! Hemma från jobbet nu. Slöö så jag äter kakor, busigt tycker jag!
Lovade ju ta bild på ringen men jag kom på när jag kommit hem att jag glömde ju ta hem kameran! Så jag gjorde ett nytt försök med min skitkamera, lite bättre blev det väl men inte alls bra....

Här är ett litet smakprov. Observera mina hemska naglar!


Munsår i munnen :(

Sitter på jobbet nu, har nyss käkat lunch.. Kycklingkebab med bröd! Mumms fillibabba.
Har ni smakat kycklingkebab någon gång? Jag upptäckte det själv för någon vecka sen, det är jättegott kan helt klart rekommenderas!



Annars görs inte så speciellt mycket. Sitter som sagt och jobbar och ska snart in på ett möte.
Vaknade imorse och mådde inte alls bra, jag har tre stycken munsår i munnen som gör asont.. drömde tillochmed att jag hade ont i dem! :/ Har haft ont i huvudet i 3 dagar nu och tabletter hjälper inte och jag har ont i halsen. Ack o ve.. Men men sånt är livet!

Åter till jobbet, vafan här kan jag inte sitta och slöa!

Vem i Simpsons är du?

Haha, hittade det här testet, måste bara göra det ;D

Vem i Simpsons är du?

Homer Simpson:

[] Du dricker öl
[x] Du älskar mat
[x] Du e lite trögfattad
[x] Do'h är ett ord du säger ofta
[] Du jobbar på ett kärnkraftverk
[x] Du kollar på tv mycket
[] Du heter Homer Simpsons
[] Du har 55 i IQ
[] Du har en rosa bil
[] Du är flintis

Poäng: 4

Marge Simpson:

[] Du har blått hår
[] Fyller år den 1:a oktober
[] Du har en orange bil
[x] Du blir lätt spelberoende
[] Du har tvillingsystrar
[] Du e gift med en trögfattad
[x] Gillar att laga mat
[] Du har en konstig röst
[] Du heter Marge Simpsons
[] Du har 3 barn

Poäng: 2

Bart Simpson:

[] Du åker skateboard
[] Du är busig
[x] Du hatar skolan
[] Sideshow Bob försöker döda dej
[] Din bästa vän är en tönt
[] Du har en ond tvilling
[] Du får kvarsittning i skolan
[] Du hatar rektorn
[] Du är allergisk mot räkor
[] Du är störst av dina syskon

Poäng: 1

Lisa Simpson:

[] Du är smart
[] Du är dålig på idrott
[] Du kan spela ett/flera instrument
[] Du är vegetarian
[] Du är buddist
[] Du gillar barbiedockor
[] Du är mellanbarnet
[] Du har 156 i IQ
[] Du heter Lisa Simpsons
[] Du lyssnar på jazz

Poäng: 0

Maggie Simpson:
[] Du kan inte prata
[] Du är minst i familjen
[] Du har skjutit någon
[] Du är en bebis
[] Du har alltid en röd napp
[] Du heter Maggie Simpsons
[x] Du har varit en bebis
[] Du har en nemesis som bara har 1 ögonbryn
[] Du kostar 847.63 dollar
[] Du har blått på dej (just nu så)

poäng: 1



jag blev: Homer Simpsons

Bilder på nya frisyren!

Förlåt för att bilderna är så jäkla kassa. Men jag blir verkligen inte bättre än såhär på bild!








En jävla massa bilder

På vad jag fick då då alltså...............:
Fick ju en ring också men fick inte till någon bra bild på den! Återkommer imorgon med en BRA bild.



















En jättetrevlig födelsedag hade jag

Fyllde ju som sagt år igår, hela 20 år är jag nu! Hade en riktigt mysig och trevlig dag igår. Det blev inget partaj eller så, utan bjöd hit mamma, pappa, bror, brors tjej och pojkvännen såklart!

Bjöd först på aptitretare *thihi* med champagne till! Undertiden öppnade jag alla presenter. Jag fick:
Pärm, som jag önskat mig från killen
Alkohol, också från killen! Minns ej nu vad den heter, har för mig hypnotize. Den är ruskigt god!
Och sen också från killen fick jag sex and the city the movie limited edition - fan vad bra den var! :D Ska kolla på extramaterialet idag när jag kommer hem tänkte jag :)

Från mamma och pappa fick jag en jättefin guldring med diamanter i, en favorit! En stavmixer (som jag önskat mig) och en vas.

Från bror och hans tjej fick jag en rosa dörrmatta och 3 skitsnygga kuddar, lite indien-inspirerade!


Är jättenöjd med allt :)

Sen efter jag öppnat paketen satt vi oss och åt middag. Jag gjorde fläskfilégryta med hasselbackspotatis och till det gjorde jag en "jag-tar-det-jag-tycker-är-gott-sallad" med småtomater, avokado, paprika och grönt äpple.

Sen satt vi och pratade ganska länge och sen spelade vi singstar! Mamma har tjatat på de så vi var ju tvungen att testa ;)

Och SEN slutligen så bjöd jag på kladdkaka med grädde, likör och kaffe!

Riktigt gammaltant jag börjar bli.. Hihi..



Ska försöka ta lite bilder ikväll. Och sen återkommer jag som jag lovat med bilder ikväll på mig med nya frillan!

Idag blir jag gammeltant

för jag fyller 20 år idag!

Ny frisyr

Synd att jag inte fått några tips på hu jag kan förbättre mitt utseende :( Så jag fick ta tag i det själv..

Hemkommen för ett tag sedan från min frisör. Det blev lite nytt, en ny lugg, lite halvt sned. Lite blondare ch sen har jag brunt underhår på luggen .. som liksom ramar in ansiktet. Är rätt nöjd faktiskt!

Återkommer med bild sen. Har slut på batteri i kameran..


Bilder på mig, hjälp!

Såhär kan jag lätt se ut på krogen! Elle när som helst..
Ni måste hjälpa mig..






Snälla, hjälp mig! Vad ska jag göra?

Jag har daaaaaaaaaaaamp! Jag känner mig som Gabbi i Desperate Housewives just nu! Jag MÅSTE skaffa en bättre snyggar klädstil, och jag måste bli bättre, och jag måste bli snyggare. ÅÅÅÅH!!

Någon, hjälp mig. Vad behöver jag förbättra?
Ska jag färga håret? raka av håret? vad ska jag göööööööra?





Om jag VÅGAR så kanske jag återkommer ikväll med fler bilder på min fula klädstil och fula jag. Och om någon kan tänka sig hjälpa mig såklart!


UPPDATERA MER KVINNA!

Hahaha, kommentar från Molly "UPPDATERA MER KVINNA" hahaha =)


Det är jobbigare än man tror att ha valp! Verkligen.. Men nu ska det inte klagas :) Jag älskar den lilla fililuren!

Har inte hänt speciellt mycket. I lördags var vi hos robins föräldrar ochc hälsade på och i söndags var vi hos mina föräldrar. Hade det jättemysigt, Higgins lekte på isen och hade jätteroligt. Han hittade ett hål där han låg nästan hela tiden medans vi grillade korv!
Min lilla plutt är förövrigt ett riktigt litet matvrak!! Hihi, står och skäller nedanför skåpet där jag har maten. Ack o ve..

I helgen fyller jag år så då ska familjen komma så ska jag bjuda på middag på söndag! Annars i helgen blir de väl trök, hade velat träffat människor men ingen vill ju träffa mig så ;(

På fredag ska jag till frisören och fixa mig.. Funderar på att bli brunett, kanske typ brunett med en gnutta rött i sig? Skulle jag passa i det?








Bilderna är från igår på jobbet. Han älskar snön, och han älskar att stoppa ner huvudet i den! Speciellt om det är fotspår och djuuup snö....

En liten fråga om bloggar!

Finns det någon sida någonstans där man kan söka efter bloggar? T.ex om jag vet vad någon heter "på riktigt", finns det någon sökmaskin där jag kan knappa in det och hitta dem som heter så och har blogg?
Om inte tycker jag att någon borde uppfinna det ;D

Mammaledig!

Förlåt att jag inte uppdaterat på några dagar men har haft fullt upp och varit trött. Men nu så!

I måndags var jag hemma med Higgins, "mammaledig". Han var så duktig att på tisdagen bestämde vi att han skulle få följa med till jobbet och det gick faktiskt jättebra! Klart han kissade på några ställen men inte alls många gånger! Eftersom det gick så bra följde han även med i onsdags och idag, torsdag.
Han är jätteduktig. Kommer, oftast, när man ropar på honom. Han verkar trygg av sig och har roligt. Han fullkomligt älskar att klättra och lägga sig och fundera ett tag på diverse snöhögar! Han är så söt så, men jobbigt när husse eller matte fryser eller är trötta och bara vill gå :(

När vi är här hemma går nätterna väldigt bra. Han väcker mig när han behöver gå ut, och det är oftast bara 1 eller 2 gånger om natten. Han har kissat inne en gång på natten och det var andra dagen han sov här, så det kan jag förlåta honom för ;)

Det enda som är lite jobbigt är att han bits/attackerar så jäkla mycket. Jag vet - delvis normalt för en valp, men ska han verkligen vara så himla hårdhänt?! Har någon ett tips på hur jag kan få honom att sluta? Försöker med att säga "usch" när han biter för hårt, om han slutar så belönar men och slutar han inte ställer man sig upp och vänder ryggen till. Men det verkar inte direkt fungera. Han lyssnar lite på Usch, men inte direkt mycket.....

En annan sak, som kanske egenligen inte varit så jobbig för oss utan mer fö honom, det är att han sover alldeles för lite.  Han bara leker, leker och leker. Så igår bestämde jag och R att vi ska ALDRIG väcka honom när han sover. Inte ens om det är för mat. Då får han det innan/efter isåfall. Samt att vi ska leka med honom, men i måttliga mängder. Så har vi gjort hela dagen idag, och han har i princip sovit hela dagen =D Det är ju jättebra, för en valp ska ju sova mycket..


Igår så åt han förövrigt en HEL morot, då var jag stolt :P haha

Sötnosen himself!






Besök av föräldrarna



Mamma och pappa var här och klappade higgins igår. Fick de här fina tulpanerna. Visst är det fin färg??

Jag förståååår intteeee.......

Inatt så var lillplutten lite konstigt, tycker jag.
Han ville inte ligga i sängen med oss (han har en bädd nedanför sängen men han vill inte ligga i den?) utan han gick och la sig vid matskålen, nära vattnet...
Men han var duktig i alla fall, han sov ända till 05,30, då kom han och väckte mig.

Men jag förstår inte? Hur kan det vara så skönt att ligga brevid vattenskålen? Där ligger han just nu också. Han är la för slö antar jag =P




Och sen ska han alltid leka med underlägget..


Och varför inte visa tungan lite... Haha :)

Ganska självklart en jobbig natt inatt

Alltså det här känns ju näst in till otroligt.

I natt var en ganska jobbig natt, har sovit 3-4 timmar med har försökt sova lite i soffan. Så det är helt ok ändå! Vi var upp ganska sent igår (till tolv) för vi såg på Wallander, det var nog därför allt blev lite konstigt. Men han är jätteduktig i alla fall, han har redan lärt sig att man går ut när man måste kissa så han går och ställer sig vid dörren! =) Försöker gå ut varje 1½ timmer, det verkar ganska lagom. Men nu har vi varit inne sedan kl 13, och jag somnade i soffan och higgins somnade på mattan nedanför mig. Så mysigt =) Sen gick jag upp vid 15 ungefär, gav honom mat. Han åt sen gick han och la sig igen?! Någon mer än jag som är trött på kylan? :P Det innebär att han har varit inne snart 3 timmar, alltså han borde ju vara nödig tycker jag.. Men jag har testat gå till dörren och få ut honom men han vill inte.. Hm, så då är han väl inte nödig då antar jag....


Men hellskotta vad kallt det är ute! Och han vill ju inte gå in heller! Man kommer lätt ut (om det inte är som nu då..) men in är svårare, då sätter han sig och gnäller =P

En nyvaken älskling


Stoppa tassen i skålen och springa

Hm, jag har funderat på en sak. Varje gång jag fyller på skålen med nytt vatten så ska hggins vara där. Rutinen är:

* drick
* stoppa tassen i skålen
* springa runt med våta tassar
* flytta runt på skålen

Undrar varför han gör så egentligen?

RSS 2.0