Inom kort webshop

Inom kort kommer jag att starta min egna lilla webshop min hund- och kattprylar. Men så länge säljer jag på Tradera.
Idag har jag lagt ut bl.a jättefina halsband/koppel/sele-set
Så här ser de ut.
Seten finns även i storlek L, kontakta mig omdet är intressant!

Direktlänk: http://www.tradera.com/Hundhalsband-Hundsele-Hundkoppel-set-storlek-M-frack--auktion_161602_116077100
Direktlänk: http://www.tradera.com/Hundhalsband-Hundsele-Hundkoppel-set-storlek-M-frack--auktion_161602_116077251
Direktlänk: http://www.tradera.com/Hundhalsband-Hundsele-Hundkoppel-set-storlek-M-frack--auktion_161602_116077382
Direktlänk: http://www.tradera.com/Hundhalsband-Hundsele-Hundkoppel-set-storlek-M-frack--auktion_161602_116077562
Vad tycker ni om dessa?

Krockat bl.a

Mycket har hänt de senaste veckorna.

Bl.a krockade jag i torsdags och pappa fick en hjärtinfarkt, eller ja, han hade fått två stycken men åkte egentligen in till doktorn för att han hade ont i armen, nacken och halsen.. De slussade honom vidare direkt till akuten för att han hade fått hjärtinfarkter utan att veta om det. Läskigt! Så får ni nånsin ont i magen/armen/bröstet/halsen så åk till akuten..
Sen har Robin blivit av med körtkortet. Snorunge! Så nu måste jag köra trots att jag ionte är så förtjust i det för tillfället. Usch har aldrig varit med om något läskigare/jobbigare. Tur att han vi krockade med var väldigt snäll och vänlig och förstående. Så nu har vi fått en hyrbil tills jag fått en ny/eller en lagad bil.

Mycket annat har hänt. Vi har varit uppe i Hudik med Sofie mfl. och hyrde en stuga där och bodde och fiskade i ett par dagar. 

Ivana har börjat tappa sina mjölktänder den här veckan.

Funderar också på att göra om bloggdesignen, har pratat lite med Lotta som har Ingo om det så hon kanske får hjälpa mig :)

Hm.. Ja vad mer har hänt. Var på näst sista valpkursen idag och har lärt mig ett jättebra tips på kloklippningen som brukar vara så besvärlig. Har svårt att skriva ner det så funderade på att göra ett videoinlägg och lägga upp här på bloggen  för att visa för det är verkligen effektivt!

En sista grej är att jag anmält mig och Ivana till en Inoff utställning här i Gävle den 21 augusti., Ska bli skoj. Kommer nog gå jättedåligt med ska bli kul ändå!

Igår var vi också hos en kompis till Robin och Ivana fick titta på lite kossor.
Stora tjejen blev lite rädd för kossorna när de gick emot henne och hon började skälla :P


Sen nu, när vi satt och gick igenom bilderna i Robins mobil hittade jag den förmodligen sista bilden jag har på Higgins så jag kände att jag vill lägga upp den här..
Det var strax efter han hade blivit opererad så man ser hur rakad han var på bröstet.. Bilden är från 28/2 2010, ångrar idag att jag inte tog fler bilder på honom.... Världens finaste kille. Älskar dig Higgins!


Sen ska jag ta och skärpa mig med blogginläggen, ska ta tag i iaf veckobilderna igen!
Och sen ska jag se om jag ska göra det där videoinlägget, om det är intressant för er??


Ivana 11 v

Ja.. 11 v i tisdags. "som vanligt" är jag lite sen med både bild och inlägg om det men här kommer några veckobilder.  Lite konstiga men men
Vikt: 7,8 kilo i tisdags.

Lördag, Söndag, Måndag, tisdag och onsdag!

Måndag:
Första gången på valpkursen! Wow. Jag vet att det är lite tidigt men om jag hade väntat till nästa kurstillfälle med den här läraren hade det blivit i September och så länge ville jag inte vänta! Så vi tar det lite lugnt istället och ställer inte så superhöga krav på henne ännu.
Det gick i alla fall jättebra. Tyvärr glömde jag helt bort att ta bilder så det får jag ta på måndag istället.


Tisdag:
Första gången hos veterinären!
I torsdags såg jag att Ivana hade som flytningar "där nere" men tänkte inte så mycket på det - tänkte att det KUNDE vara Uvi men avvaktar lite och ser. I söndags såg jag det igen och dessutom har hon börjat kissa mer än innan, så jag ringde till veterinären och bokade en tid. Jag misstänkte att hon hade Juvenal Vaginit (Slidkatarr på Svenska..) men ville att de tog ett urinprov försäkerhetsskull så hon inte fårr urinvägsinfektion också. Och det hade hon ninte fått som tur var! Så jag ska inte göra något åt slidkatarren sa vet, utan bara hålla koll så hon inte började kissa blod, kissa jättemycket och inne, får väldigt mycket flytningar etc etc. Annars brukar det på 98% av fallen försvinna efter första löpet tydligen!


Onsdag:
Åska, dunder, spöregn och blixtar! Hon reagerade knappt!? Låg och tuggade på sitt ben så snällt..


Lite blandade bilder från helgen och veckan. I lördags kväll var vi hos Robin och Sofie och grillade.Alla tittar när Sofie håller tal! Haha :)

Vida håller på att somna...

Vidas utdragna tänder :S


Ivana tittar intressant när Eddie får en borstning..

Hon är riktigt stark i "käften". Hon bara tog en tallrik och gick iväg med utan att tappa.. Hon gick väl iaf 10-15m.


Fredag 25/6 Midsommarafton och lördag 26/6

På Midsommarafton var vi hos R's föräldrar, åt gott  och bara umgicks, spelade alfapet, kille, kubb och så! Trääävligt.
Ivana fick träffa Hubbe, R's morbrors hund. Däremot var inte hans husse och matte där så vi vågade inte släppa Hubbe lös så de fick bara heja.

Men det gick bara bra.
(Snygga minar från bägge två, inte sant? Haha!

Godistajm!


Ivana börjar bli betydligt modigare nu än innan hon träffat och lekt med Eddie och Vida! Det är verkligen en EXTREM skillnad.
Däremot är hon fortfarande lite rädd och reserverad mot vissa människor men det tycker jag inte gör något, lite reserverade ska de ju vara, den här rasen! De ska ju inte vara som en Retriver..
De väljer själv vilka de tycker om, punkt slut. Men tyvärr har vissa svårt att förstå det.. De tycker att rasen är tråkig om inte hunden väljer att gå fram till just den personen. Suck..
Hon är en väldigt cool liten tjej som inte bryr sig om vad andra tycker.
Om hon tycker att någon är tråkig, och hon vill leka med dem lägger hon till ett litet skall och en sur min :P  Haha.

RSS 2.0