Solbränd

I söndags var vi hos mina föräldrar på middag för att fira morsdag. Mamma och pappa bor (har precis flyttat dit) i en jättesöt stuga precis vid vattnet där man kan vara ute 2 timmar så ser man ut som en stoppskylt sen.. Precis vad jag gör nu..

Tyvärr fick jag inte till någon bra bild sm visar hur röd jag är, men det är typ dubbelt så mycket som neranför i alla fall. Kan ni se likheten mellan skylten och jag?


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja då var det dags för en ny "Månadens blogg"-tävling nu i juni! Reglerna och priset är så gott som detsamma. Du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/06/manadens-blogg-tavling-juni.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till ditt blogginlägget i kommentaren). Hoppas du är lika sugen på tävlingen den här gången som du var förra månaden, jag önskar dig lycka till :-) (Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-06-02 @ 23:24:21
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: M o l l y m u s

Gumman va smaaal du är! :O

Allt bra med dig?

2009-06-04 @ 00:04:06
URL: http://mollymus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0