Försvunnen loppis

Idag har vi gjort ganska mycket grejer. I alla fall ganska.......

Min önskan först hade varit att åka till Mio och köpa mitt matbord jag vill ha, men när vi mätte bilen upptäckte vi att bordet inte får plats i så jag måste be bror eller mamma och pappa om hjälp att skjutsa hem det... Jag måste få bort den här himla soffan som står och tar upp halva mitt kök också så då kan vi väl ta det på en gång.

Jaja, hur som helst. Istället åkte vi till Auktionsverken här i Gävle, och jag "fyndade" denna figur för 150:-. Lite väl mycket kanske.. Men jag fick ner den frå 250:- så det var väl bra... Men jag hade tänkt mig en 50:- från början när jag frågade hur mycket han ville ha.. Men så kan det vara! Fin är den i alla fall.Sen åkte vi vidare och skulle leta efter en loppis som R tydligen hade sett borta i Björke/Trödje, men vi hittade den aldrig!
Sen gick vi in på rusta.. Det var förövrigt en olycka som hänt vid bron mot Stigslund vid Rusta såg vi när vi åkte därifrån. Köpte inget på Rusta förresten... Bara lite godis, hihi.

Sen åkte jag hem till mig och har lekt pensionär. Var så otroligt sugen på att lösa korsord igår så vi åkte till Triangeln och köpte en hel tidning med korsord. Haha, hur många vuxenpoäng är inte det då?!


Nu är det snart Design Simon & Tomas. Längtar!

Ännu mer inredning

Något mer jag har gjort på senaste är köpt en tavellist och satt upp på min vägg.Var på Ikea idag och köpte ramarna. Ska måla dem i svart och vitt och sätta i lite foton. Kommer bli såå fint :-)

Jag har köpt ny soffa

Och så här ser den ut. 8500:- kostade den men det känns det som det var värst för den är otroligt skön och precis vad jag önskat mig. Jag har haft den en vecka och den är typ redan nursutten så då kan ni ju tänka er hur mycket den använts ;P
Nästa sak att inhandla är ett nytt soffbord. Har idag ett lackbord i ek som inte passar så bra med min "nya" stil :-)
Jag funderar på ett vitt Plain (från Mio) eller något liknande. Vitt och snyggt ska det vara i alla fall!

Kom gärna med förslag :-)

RSS 2.0